čtvrtek 8. ledna 2009

EVA'S

Šperky z chirurgické oceli, kterou nazýváme materiálem nového tisíciletí vzhledem k jeho vlastnostem jako je absolutní bezalergičnost a stálost po mnoho let jak z hlediska povrchové úpravy, tak nulové oxidace narozdíl od drahých šperků.

Náramky, prsteny, náhrdelníky, náušnice, ale i přívěsky z chirurgické oceli.V naší nabídce šperků můžete najít velké množství náramků, řetízků nebo i prstenů a prstýnků. Jsou zde šperky dámské i pánské, zabýváme se též výrobou manžetových knoflíčků. Stačí si jen vybrat. Základem všech námi vyrobených nebo dovezených šperků je ušlechtilá nerezavějící ocel 316L. Pro své vlastnosti a chemické složení je vhodná pro použití k výrobě chirurgických nástrojů a implantátů. Proto je velmi často označována jako "Chirurgická ocel".

Chirurgická ocel 316L se používá mj. pro výrobu kostních šroubů, spon, protéz a tato ocel nabízí širokou škálu šperků, jakou si lze jen představit. Přesto je opět potřeba sledovat kvalitu kupovaného zboží, poněvadž mnozí výrobci nabízejí šperky vyrobené např. z oceli třídy 303, která je sice velice snadno zpracovatelná, nicméně obsahuje vysoké procento síry, která vyvolává negativní reakce u citlivých osob.
Naše společnost dováží pouze tu nejkvalitnější ocel.

Tato chirurgická ocel odolává oxidaci a udržuje si svůj šarm a lesk. Výrobky jsou povrchově opracovány unikátní technologií elektromagnetického leštění. Tato technologie odstraňuje nepatrné nerovnosti z povrchu šperku s cílem jeho mikro vyhlazení. Šperky jsou dále kombinovány s dalšími materiály jako je stříbro, zlato, kaučuk nebo keramika. Do drážky v oceli je vtlačena náplň a ta je posléze tepelně vytvrzena. Velikost prstenu zjistíte snadno. Nejpřesnější způsob je ten, že zajdete do nejbližšího klenotnictví, kde si zjistíte velikost prstu, na kterém chcete nosit prstýnek. Naušnice jsou za cenu, kterou najdete na samozřejmě v páru.

Žádné komentáře:

Okomentovat