neděle 18. ledna 2009

STORM

Londýnská módní značka STORM je známá svými osobitými, moderními hodinkami, šperky i dalšími stylovými módními doplňky. Každá řada od STORMU je jiná - a všechny jsou unikátní, stejně jako lidé, kteří STORM nosí. Ať už je váš dramaticky nekonveční nebo uhlazeně rafinovaný, hodinky, šperky a doplňky STORM podtrhnou individualitu a osobnost.

STORM je světová značka, která se prodává na téměř 50 trzích světa trzích a vlastní butiky má ve všech důležitých městech planety, od Londýna po Melbourne.
ETHOS

STORM věří na kult individuality. Stylově sportovní, nebo dravě moderní, všechny kolekce od STORMU ukrývají spolehlivé mechanismy se zajímavými technickými prvky, atraktivně zabalené do široké palety tvarů, barev a vždy neobyčejného, ojedinělého designu.

Osobité kolekce od STORMU se neustále rozšiřují, rozvíjejí a zdokonalují – a jsou navrhovány vždy tak, aby splnily očekávání zákazníků a podtrhly jejich vlastní individualitu. Každý design je náš vlastní, registrovaný a chráněný průmyslovým vzorem. Jen pravé výrobky STORM potom mají ochrannou známku zaručující originalitu jejich původu.

Hodinky STORM jsou spíš umělecké dílo, než pouhý měřič času a jejich design se často přiznává až architektonická kvalita. STORM nepřestává být průkopníkem v tažení za individuální styl jednotlivce – a proto je po celém světě ve svém segmentu nikoliv obyčejnou značkou, ale ikonou stylu a osobitosti.

Více na firemním webu ...

Žádné komentáře:

Okomentovat